Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /home/ftp8303/public_html/includes/menu.inc).

Velkommen til Svanevig Hospice

I vor tid anvendes ordet Hospice om:"Et hus, der rummer omsorg og livskvalitet til mennesker ved livets afslutning samt til deres pårørende".

Den omsorg og indsats, der ydes til patient og pårørende på hospice, bygger på en helhedsorienteret tankegang. Formålet er, at det menneske, der nærmer sig livets afslutning, sammen med sine nærmeste skal tilbydes professionel hjælp og omsorg ved problemer af fysisk, psykisk, social og åndelig karakter for at opnå størst mulig livskvalitet i den resterende del af livet.

På et hospice opfattes ethvert menneske som unikt, og patient og pårørende ydes den bedst mulige individuelle palliative (lindrende) behandling og omsorg. Indsatsen på et hospice ydes med baggrund i en tværfaglig, veluddannet og specialiseret personalegruppe, hvor der hersker en meget høj standard for omsorg, behandling, medmenneskelighed og etik.

Svanevig Hospice Pjece 2017

Link til video om Svanevig Hospice