Patienter og pårørende

Vi ønsker et godt samarbejde med pårørende, der til enhver tid kan bede om hjælp, råd eller vejledning. Man er ligeledes velkomne til at ringe til hospice på alle tider af døgnet.

På hospice har vi ingen faste besøgstider. Pårørende er velkomne hele døgnet. Pårørende er meget velkomne til at benytte Svanevig Hospices tilbud og faciliteter samt at deltage i de forskellige arrangementer og aktiviteter, der foregår.

Pårørende er velkomne til at spise med. Af hensyn til køkkenets planlægning bedes pårørende informere personalet, om man ønsker at spise med, senest kl.10.00 den pågældende dag i hverdagene og senest fredag kl.12.00 for weekender. Dette gælder for både middagsmad og
aftensmad. Pårørende skal betale for maden, se prisliste i køkken/alrummet eller spørg personalet.

Specielle eller større arrangementer bedes aftalt med køkkenet i god tid i forvejen af hensyn til planlægning. I weekenderne har køkkenet begrænset kapasitet og kan derfor ikke stille op med ekstra.

Pårørende er velkomne til at overnatte og man kan som pårørende være medindlagt.

 

Måltider bliver serveret i køkken-alrummet på følgende tidspunkter:

Morgenmad   kl. 08.00 - 09.30

Middagsmad  kl. 12.30 – 13.30

Eftermiddagskaffe  kl. 14.30

Aftensmad  kl. 18.00 – 19.00

Aftenkaffe  kl. 20.00

Rygning: Rygning foregår i rygerummet eller udenfor. Patienter der ønsker at ryge vil blive hjulpet til rette i rygerummet eller udenfor, om nødvendigt i kørestol eller seng.

Pårørende-Café: Fra 6. april 2016 gives der mulighed for at deltage i Pårørende-Café, hver anden onsdag fra 15.30-17.30. Foregår i multisalen på Svanevig. Caféen er tænkt som en mulighed for at få et lille frikvarter, hvor der er plads til snak, hygge, et spil, en sang, eller hvad der er lyst til og behov for. I Caféen vil der være 1-2 frivillige og frivilligkoordinator tilstede. Og ind imellem vil musikterapeuten også være tilstede.