Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /home/ftp8303/public_html/includes/menu.inc).

Faciliteter

Svanevig Hospice er opført i 2010 og har plads til 14 patienter. Hospice er beliggende et roligt, smukt og imødekommende sted ned udsigt over Smålandshavet. Fra alle lejligheder er der direkte udgang til egen terrasse. Lejlighederne er møblerede og med eget bad og toilet. Desuden er der køleskab, TV, musikanlæg, DVD-afspiller, telefon og trådløst internet. På alle stuerne er der en sovesofa så pårørende har mulighed for at overnatte. Hospice har musikrum og bibliotek, legerum og spabad. I køkken-alrummet servers der 3 daglige måltider og de pårørende er mod betaling meget velkomne til at spise med. Det er også i køkken/alrummet at personalet og de frivillige spiser deres måltider.

Hospice har 2 gæsteværelser som pårørende mod en beskeden betaling kan låne.
 
Der er mulighed for at medbringe egne malerier, billeder og andre ting af betydning. Vores pedel vil være behjælpelig med at hænge medbragte billeder op i de dertilhørende galleriskinner.

Patienter opfordres til at medbringe egne hjælpemidler, tøj, toiletartikler og medicin. Håndklæder og sengelinned forefindes, men man er velkommen til at medbringe sit eget. Man er også velkommen til at medbringe sin egen dyne og pude.

I vores vaskeri er der vaskemaskine og tørretumbler, som frit må benyttes. Vores personale vil gerne være behjælpelige hermed, dog kan vi ikke påtage os at vaske tøj, som ikke tåler maskinvask.